Cementiri de Pneumàtics

dilluns, de desembre 04, 2006

Compres

Sé que en parlo amb uns dies de retard, però vull comentar les coses que em vaig comprar divendres de la setmana passada. Demà faré ressenyes de lectures. Sí, en plural. Vull comentar almenys dues coses, de moment.

El que vaig comprar:

Musculman, número 2 (de 18). L'he comprat el dia que sortia i això és dolent, perquè ara hauré d'esperar un mes el número 3 (el número 1 el vaig comprar amb dues setmanes de retard perquè no vaig poder fer-ho abans, de manera que només he esperat 15 dies, però ara em tocarà patir)

Crisis de Identidad, número 2 (de 3). Conté els números 3 i 4 de l'edició americana original. Molt interessant, aquesta minisèrie que ens prepara per a la futura Crisi Infinita.

Y, el último hombre, número 3. Conté els números 5 i 6 de l'edició americana original.

Col·leccionable Batman números 22 i 23 (de 40). De segona mà. Ja feia temps que buscava aquests números, però a la botiga on compro els altres còmics, Studio Comics, no els tenien, i no volia comprar-me'n de saltejats. Aquests els tenien a la Llibreria Newton, que gairebé tot el que té és de segona mà i em van sortir bé de preu. Ja em queda menys!

Revista Mad, edició espanyola, número 1. Me la vaig comprar perquè valia 1 euro, era la primera i em feia gràcia. Demà segurament en faré la ressenya, però avanço que no me'n penedeixo. El problema és que sortirà cada quinze dies i que 1 euro era l'oferta de llançament. Suposo que me l'aniré comprant de tant en tant, si el tema em crida l'atenció.

I això és tot, de moment. Demà intentaré parlar del número 2 de Musculman, dels dos primers de Crisis de Indentidad i de la revista Mad.