Cementiri de Pneumàtics

dimarts, de juliol 11, 2006

Compres del Mercat de Sant Antoni

L'últim diumenge vaig anar al Mercat de Sant Antoni, feia molt que no hi anava, per tal de comprar-me els números 2 de les col·leccions que vaig començar al Saló. És a dir: Batman (sèrie regular) 2, Superman (sèrie regular) 2, Yaiba 2, 100 Balas 2, Sandman 2, etc. Però... arribo allà i em trobo amb què només hi ha el 2 de Superman que, evidentment, compro. Però... val la pena gastar viatges de metro anant al Mercat si només aconsegueixes un còmic de 4,95 euros per 4,50? No. La gràcia era trobar-ho tot.

Afortunadament, després de fer un parell de voltes al Mercat, vaig acabar trobant altres coses d'interès. I no, no són altres números 1, sinó coses que ja em feia i que tenia en marxa. Els còmics que vaig aconseguir per un preu total molt interessant van ser:

-Wonder Woman: Juego de Dioses (Wonder Woman 189 a 194)
-Wonder Woman 195 a 200 (en un pack, que feia que sortís bé de preu, cosa que amb l'euro amb 95 que valen de primera mà no passa)
-JSA: Tierra de Tinieblas (el segon tom que va treure Norma, que inclou els números 6 a 10)
-Batman (col·leccionable) núms. 16 i 17. Ara em falta el 18 i del 21 en endavant.
-Hulk (col·leccionable) 6.
-I l'esmentat número 2 de la sèrie regular de Superman.

Total, que me'n vaig tornar d'allò més satisfet. Però a partir d'ara no aniré a buscar un còmic que "ha de sortir" fins que en trobi un comentari en algun blog. Quan n'aprendré?

3 Comments:

Blogger Javi said...

Es que lo bo del Mercat de Sant Antoni es no anar a buscar res en especial y sortir carregat d'ofertes. Allà es facilíssim trobar cosas publicades fa poc per la meitat o fins i tot menys del seu preu original.

Per cert, per saber quan surten les coses t'aconsello que et passis pels blogs d'aquestes llibreries: Tajmahal comics i Lleida comics. Allà i van possant totes les novetats que surten cada dia. Gairebé sempre encerten.

9:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Escolta, no té res a veure, però podries fer un post sobre allò que deies dels manga en italià...
Salut!

1:39 a. m.  
Blogger xel_gerax said...

Et recomeno que miris el meu blog que parla de aquests cómics que has comprat entre d'altres.

http://xel-gerax.livejournal.com/

3:01 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home