Cementiri de Pneumàtics

dijous, de juny 15, 2006

Còmics pel meu sant

Probablement no interessa a ningú, però voldria fer-me ressò dels còmics que em van regalar fa poc, pel meu sant, que va ser dimarts. A partir d'aquí, suposo que el meu nom es pot endevinar. És com si fos un post de "compres", però en aquest cas sense que les comprés jo, he he... I prometo, aviat, els primers comentaris sobre les primeres lectures del que em vaig comprar al Saló. Segurament començarem per la col·lecció regular de Superman. Els regals referents a còmics van ser els següents:

-Inu-yasha (en català), números 8 i 9


-Asa el Ejecutor, número 4

-Buda, número 8
-Astèrix:el cel ens cau al damunt! (pel títol no cal que n'especifiqui l'idioma, oi?)
-Super Simpson, número 10, que recopila 4 números de Simpson Comics i 4 de Bart Simpson.
-Blankets (en català)


-Persèpolis (en català, tot i que veient l'accent ja es podia deduir), tom que recopila tota l'obra que, en castellà, va ser editada en entregues més primes.

I això és tot. Estic molt content, perquè m'encanten els còmics i perquè m'agrada saber que se m'acumulen i que no dono l'abast per llegir-los. Què més es pot demanar? Doncs, ja posats, demano LLOC per posar-los!

2 Comments:

Blogger Javi said...

Molt maca l'edició de Blankets, i també la de Persépolis. Aquesta última la tinc a la llista de la compra, a veure quan em va ve fer-me amb ella.

4:32 p. m.  
Blogger Moroboshi said...

Encara no he llegit Blankets. De fet val tanta pasta (tot i que me la van regalar) que em sap greu acabar-me-la! Per tant no me la llegiré. No, és conya... però me la dosificaré molt.

Pel que fa a Persèpolis (amb accent obert!), si tens un Abacus a prop i n'ets soci, en comptes de 24 euros t'ho treuràs per 20 i cèntims.

3:38 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home